Caso vinkøleskab test 2019

Du får her den helt store guide vedrørende Caso vinkøleskabe, så alt du skal gøre, er at trække en god flaske vin og læse med. Du får svar på, hvorfor Caso vinkøleskabe er en god anskaffelse, og så gennemgår vi nogle af de bedste vinkøleskabe i branchen. 

Temperatur er en afgørende spiller, når det kommer til at skulle nyde en god flaske vin på den helt korrekte måde. Den rette temperatur giver dig nemlig den helt rigtige smagsoplevelse. Caso vinkøleskabe giver dig netop mulighed for at nyde vinen ved den rette temperatur.

Vinkøleskabets glasdøre isolerer nemlig perfekt mod både varme og kulde, og så har glasdøren et særligt indbygget UV-beskyttelse, der beskytter vinen effektivt mod UV-lys. Caso vinkøleskabets temperatur er elektronisk justerbar, og det er samtidig udstyret med blåt LED belysning inde i skabet.

Caso vinkøleskabe har et moderne udtryk, der passer til de fleste danske hjem, og udvalget er stort. Vinkøleskabene kan fås i mange forskellige størrelser og modeller. Derfor er der garanti for, at der findes et Caso vinkøleskab, der passer lige netop dit behov og din smag.

De forskellige modelserier af vinkøleskabe fra Caso kan identificeres ved tilnavnet efter ’Wine’. Tallet som står efter modelnavnet indikerer vinkøleskabets kapacitet i antal flasker.

De to mest velkendte serier fra Caso er WineSafe og WineMaster. Forskellen på de to serier er, at WineSafe altid har en temperaturzone, mens WineMaster-serien vil have to temperaturzoner, som du kan justere på.

En tredje model der er anbefalingsværdig, er WineDuett. Denne modelserie adskiller sig fra andre modeller, da den ikke er drevet af et kompressorkredsløb, men derimod via termoelektrisk køleteknik.

Denne modelserie er typisk mindre, kompakte skabe, der udnytter kabinettets plads optimalt. Derudover har denne modelserie et temperaturstyringssystem, der kan betjenes via touch-knapper på forsiden af skabets låge.

Caso vinkøleskabe findes altså i flere forskellige modeller og i alle størrelser. Du kan med et Caso vinkøleskab have plads til alt fra seks flasker og helt op til 192 flasker vin. Du kan dermed altid finde et, der passer lige netop til din vinsamling.

Udover en varierende kapacitet, så kører Caso vinkøleskabe med et lavenergisk forbrug og holder sig på en energiklasse A.

Men hvorfor skal du lige netop vælge Caso vinkøleskabe og ikke andre mærker?

I denne artikel får du:

 • Gennemgang af markedets bedste Caso vinkøleskabe
 • Guide med gode råd til hvad du skal være opmærksom på

Vi ved, at det nogle gange kan være svært at vide, hvilket vinkøleskab der er egnet til dit hjem, bar, restaurant eller lignende, derfor har vi her skrevet en simpel guide til at gøre din beslutning nemmere. Hvilket Caso vinkøleskab passer til dine behov?

I denne artikel, har vi testet Caso vinkøleskabe fra Skousen, Whiteaway, ElskvinWupti og Barlife.

Hvorfor vælge et Caso vinkøleskab?

Du får meget for pengene, hvis du køber et Caso vinkøleskab. De tyske og prisvenlige vinskabe er i høj grad kendt på deres stilrene og flotte design. Med de tre serier: WineSafe, WineMaster og WineDuett, henvender Caso-mærket sig uden tvivl til dig, der gerne vil have dine vine opbevaret på den mest optimale måde, uden at du skal bruge en formue for et vinskab.

Vinkøleskabene fra Caso bliver efterspurgt som aldrig før, og det er der en simpel forklaring på. Den tyske producent har i flere år været kendt for at præsentere brugervenlige og budgetvenlige vinskabe i højt tysk kvalitet. Ved de unikke vinkøleskabe er der taget højde for selv de mindste detaljer, der skal sikre forbrugerne den bedst mulige oplevelse med deres vinskabe.

Tysk kvalitet

Som du ser ved mange andre ting fx bilmærker, så slår tysk kvalitet aldrig fejl. Caso tilbyder vinkøleskabe i den bedste tyske kvalitet, og du vil aldrig være i tvivl om, at kvaliteten finder sig på det absolut ypperste. Caso sætter kvaliteten i højsædet, og al materiale er blevet nøje udvalgt for at sikre den kvalitet, som den tyske producent stiller krav til.

Budgetvenlig

På trods af den høje tyske kvalitet, så koster et Caso vinskab ikke en formue. Den tyske producent er kendt på markedet for at levere vinkøleskabe i den lave ende af prisklassen. Med selv et stramt budget kan du finde et Caso vinkøleskab, der matcher alle dine ønsker.

Brugervenlig

Det er ikke kun pengepungen, som Caso vinskabene er venlige imod. Vinkøleskabene er nemlig i høj grad meget brugervenlig. Der følger flotte displays med det unikke mærke af vinkøleskabe, hvor du nemt kan holde styr på, at temperaturen matcher den, som du gerne vil opbevare dine vin under. Derudover kan du meget nemt justere temperaturen, hvis du har brug for dette.

Vi gennemgår herunder nogle af de mest kendte og unikke modeller indenfor Caso-universet.

Caso CS662 WineMaster Touch 66  (Bedst i test)

cs662

Under WineMaster-serien finder du det vinkøleskab, der senest er blevet kåret, som det bedste i test – nemlig CS662 WineMaster Touch 66. Den tyske producent Caso lever op til sit speciale, hvor de her har gjort lidt ekstra ud af det stilrene design med glatte, sorte flader og rustfrit stål.

Vinkøleskabet er udstyret med touch-betjening, som kan styres med et tydeligt display for hver af de to temperaturzoner, som skabet tilbyder dine flasker vin.

Eksklusivt udenpå og eksklusivt indeni

CS662 WineMaster Touch 66 byder ikke bare på et flot og elegant ydre. Det giver dig også et lækkert vinkøleskab, hvor det indvendige design er noget for sig selv. Hylderne er lavet af træ, hvilket også giver skabet et eksklusivt design indvendigt.

Udover det eksklusive look, så har træhylderne også en praktisk funktion. Da træ er et relativt blødt materiale modsat f.eks. stål, så optager tæet mikro-rystelser på en mere optimal måde, og hylderne beskytter dine dyre vinflasker bedre fra omgivelserne.

Som tallet til sidst i modellens navn indikerer, så er der plads til 66 flasker vin i en standard Bordeaux-størrelse. Træhylderne kan desuden trækkes ud individuelt eller fjernes, hvis du har store vinflasker, der fylder ekstra meget.

Som nævnt er der indbygget to temperaturzoner, som har hver deres termostat og touch-indstilling. Hver zone kan indstilles til alt fra 5 grader til 22 grader. Skabet er yderligere udstyres med særskilte ventilatorer, der sørger for at temperaturen fordeles jævnligt i hele vinkøleskabet.

Produktet har indbyggede LED-lys, der giver det indvendige design et ekstra kick, mens skabets låger er forsynet med et to-lags sikkerhedsglas med indbygget UV-filter, der beskytter dit kæreste eje mod UV-stråling.

Det er et fritstående vinkøleskab, der er mærket med A-mærkning i energiklasse. Med andre ord er det et vinkøleskab, der ikke æder din elregning op. Samtidig er det ufattelig lydsvagt med et lydniveau, der kun er målt til maksimalt 41 dB.

Produktspecifikationer
Generelle egenskaber:

 • Farve: Rustfrit stål
 • Kapacitet: 66 flasker vin
 • Antal kølezoner: 2
 • UV-beskyttelse: Ja
 • Antal hylder: 7
 • Lydniveau: 41 dB
 • Installation: Kun fritstående
 • Vendbar dør: Nej 

Forbrug:

 • Energiklasse A
 • Årligt energiforbrug: 153 kWh/år
 • Fungerer i et rum med temperatur mellem 10 og 32 grader celsius

Mål og vægt:

 • Højde: 1040 mm
 • Bredde: 595 mm
 • Dybde: 670 mm
 • Nettovægt: 53,40 kg
 • Bruttovægt: 58,40 kg

Til Butik
 

Caso CS650 WineMaster 38  (Bedst til prisen)

cs650

Hvis du vælger dette produkt, vil du bestemt ikke blive skuffet, selvom prisen er relativ lav. Dette vinkøleskab fra Caso er netop blevet kåret, som det bedste køleskab til prisen!

Caso CS650 WineMaster 38 har to forskellige kølezoner, hvilket fungerer fuldstændig genialt. Du kan hermed opbevare flere slags vine ved deres absolut optimale temperatur, og dermed få det meste ud af dine dyre druer.

Den tyske producent har også her sørget for en høj kvalitet, og de har til en præsentabel pris skabt et køleskab med plads til hele 38 flasker vin på de indbyggede træhylder.

Når det gælder designet, er det også ved dette køleskab helt i top, og udseendet er fantastisk. Denne model har også et utrolig lavt støjniveau, der ligger helt nede på 40 dB. Så du bemærker slet ikke, at der står et vinkøleskab i herrestuen, køkkenet eller hvor du ellers kunne finde på at placere det.

Ligesom med CS662-modellen så følger dette produkt også med en energiklasse A, så du ikke skal bekymre dig for elregningen hver måned.

Med Caso CS650 WineMaster får du muligheden for at opbevare dine dyre vine under de bedste forhold. Med køleskabets flotte træhylder får du færre rystelser, og samtidig undgår du UV-beskadning af dine vine, da dørene er udstyret med en UV-glasplade, som beskytter mod solens stråling.

Dette køleskab er utrolig brugervenligt. Du kan ændre temperaturene i de to kølezoner med det LED-oplyste display på døren, og på den måde skabe de bedste omgivelser for din vin. Dette WineMaster vinkøleskab fra Caso er med andre ord et køleskab i sin egen klasse, når det gælder kvalitet til prisen!

Du fortjener et vinkøleskab som dette, og du har helt sikkert råd til det, hvis du er glad for vin.

Produktspecifikationer
Generelle egenskaber:

 • Farve: Rustfrit stål
 • Kapacitet: 38 flasker vin
 • Antal kølezoner: 2
 • UV-beskyttelse: Ja
 • Antal hylder: 7
 • Lydniveau: 40 dB
 • Installation: Kun fritstående
 • Vendbar dør: Nej

Forbrug:

 • Energiklasse A
 • Årligt energiforbrug: 141 kWh/år
 • Fungerer i et rum med temperatur mellem 16 og 38 grader celsius 

Mål og vægt: 

 • Højde: 1025 mm
 • Bredde: 400 mm
 • Dybde: 670 mm
 • Nettovægt: 40,00 kg
 • Bruttovægt: 53,80 kg

Til Butik
 

Caso CS622 WineSafe 12

cs622

Dette produkt under WineSafe-serien er en genial vinkøler til prisen. Det tyske firma Caso har specialiseret sig indenfor vinkølere af høj kvalitet, og det kommer til udtryk hos denne model. Vinkøleren er i et lækkert design, og det kan købes til en lav pris. Du går derfor aldrig galt i byen med et Caso CS622 WineSafe 12.

Dette produkt er det seneste i rækken fra den tyske producent, og navnet kommer fra designet, der på nogle måder ligner et pengeskab. Pengeskab eller ej, så er din vin i hvert fald i sikkerhed, hvis du opbevarer dem i dette flotte vinkøleskab.

CS622 WineSafe har til forskel for de førnævnte vinkølere kun en enkelt temperaturzone. Den aktive ventilator spiller derfor en ekstra stor rolle, når den skal sørge for den helt korrekte temperatur i hele vinkøleskabet.

Også denne model er udstyret med træhylder, der mindsker rystelserne fra omgivelserne samt et LED-display, som du kan justere temperaturen til præcis det antal grader, du ønsker. Vinkøleren er noget mindre og har plads til tolv standardflasker, så der er kun plads til de tolv dyreste og vigtigste vine i samlingen.

At der kun er én kølezone tvinger dig også til at vælge, hvilken type vin der skal opbevares i dette skab – er det den røde eller hvide? Til gengæld er prisen lav, og du har naturligvis mulighed for at købe to WineSafe 12-modeller og stable dem på hinanden, hvis du ikke kan bestemme dig.

Vinkøleren giver en lækker detalje til dit hjem, og det kan være et perfekt match til dig, der nyder en god og dyr vin indimellem. Er du vinekspert og har en stor samling derhjemme, så ville en større model anbefales.

Produktspecifikationer
Generelle egenskaber:

 • Farve: Rustfrit stål
 • Kapacitet: 12 flasker vin
 • Antal kølezoner: 1
 • UV-beskyttelse: Ja
 • Antal hylder: 3
 • Lydniveau: 39 dB
 • Installation: Kun fritstående
 • Vendbar dør: Nej

Forbrug:

 • Energiklasse A
 • Årligt energiforbrug: 127 kWh/år
 • Fungerer i et rum med temperatur mellem 16 og 32 grader celsius

Mål og vægt: 

 • Højde: 515 mm
 • Bredde: 395 mm
 • Dybde: 550 mm
 • Nettovægt: 20,90 kg
 • Bruttovægt: 23,50 kg

Til Butik
 

Caso CS628 WineSafe 18 IN

cs628

Som hos de andre produkter fra tyske Caso, er der igen gjort ekstra meget ud af udseendet med denne model – CS628 WineSafe 18 IN. Som navnet også fortæller, så er denne vinkøler beregnet til 18 flasker vin i standard størrelse.

Der hvor denne model adskiller sig fra de andre, vi lige har gennemgået, er at denne vinkøler kan indbygges i en eksisterende køkkenindretning. Vinkøleskabet kan give et flot touch til dit køkken med det indbyggede lys, der kan tændes efter behov.

Dette produkt fylder ikke meget, og du kan derfor nemt få plads til det, da højden kun måler 45 centimeter og med en bredde på 59 centimeter samt en dybde på 55,5 centimeter.

Men du skal ikke lade dig snyde af den relative lille størrelse, for denne vinkøler er godt udstyret. Vinkøleskabet har som de andre kølere, vi har gennemgået, også UV-beskyttelse i glaslågen, flotte træhylder, der er vibrationsbeskyttet og udstyret med et blå LED-display, hvor temperaturen kan justeres i skabets ene temperaturzone. Temperaturen kan justeres mellem fem og 22 grader.

Vinkøleren er A-klassificeret i energimærkningen og har et lavt støjniveau.

Produktspecifikationer
Generelle egenskaber:

 • Farve: Sort
 • Kapacitet: 18 flasker vin
 • Antal kølezoner: 1
 • UV-beskyttelse: Ja
 • Antal hylder: 3
 • Lydniveau: 39 dB
 • Installation: Kun til indbyg
 • Dørhængsling: Højrehængt
 • Vendbar dør: Nej

Forbrug:

 • Energiklasse A
 • Årligt energiforbrug: 127 kWh/år
 • Fungerer i et rum med temperatur mellem 10 og 32 grader celsius 

Mål og vægt:

 • Højde: 455 mm
 • Bredde: 590 mm
 • Dybde: 560 mm
 • Nettovægt: 27,30 kg
 • Bruttovægt: 34,70 kg

Til Butik
 

Caso WineSafe 75

cs663

Modellen Caso WineSafe 75 er speciel, da den ikke har indgået i nogen officiel eksperttest. Det har det ikke, da der rent faktisk ikke findes mange af denne slags vinkøler. Derimod er der tale om en af brugerfavoritterne. Denne model er et fritstående vinkøleskab, der er beregnet til en stor vinsamling!

At vinkøleren er fritstående gør, at det er frit for brugeren at placere det, hvor det passer bedst. Det er et køleskab, der har en højde på over en meter, og som navnet indikerer så fint, så har det en kapacitet til at opbevare op mod 75 flasker vin.

Vinkøleren har indbygget fire træhylder, mens den påsatte glasdør ikke er vendbar. Dette er en kompakt model, der er egnet til at stå tændt hele tiden, så vinflaskerne hele tiden står under den ønskede temperatur.

Det tilbyder ligesom resten af WineSafe-familien en enkelt temperaturindstilling. Døren er en tre-lags isoleret UV-beskyttet glasdør. Temperaturen i vinkøleren kan justeres til alt fra fem grader til 22 grader celsius, og det er udstyret med et blå LED-display.

Denne vinkøler er egnet til dig, der sidder inde med en stor samling dyre vin af samme slags.

Produktspecifikationer
Generelle egenskaber:

 • Kapacitet: 75 flasker vin
 • Antal kølezoner: 1
 • UV-beskyttelse: Ja
 • Antal hylder: 4
 • Lydniveau: 41 dB
 • Installation: Kun fritstående
 • Vendbar dør: Nej

Forbrug:

 • Energiklasse A
 • Årligt energiforbrug: 156 kWh/år

Mål og vægt:

 • Højde: 1025 mm
 • Bredde: 595 mm
 • Dybde: 630 mm
 • Nettovægt: 51,50 kg
 • Bruttovægt: 56,25 kg

Til Butik
 

Caso CS630 WineDuett 21

cs630

Denne model er egnet til dig, der har behov for flere kølezoner, men samtidig er på udkig efter et billigt vinkøleskab. Caso CS630 WineDuet 21 har to individuelle kølezoner med digitale displays. Det har mange indstillingsmuligheder, så du kan opbevar flere slags vine under de ønskede forhold.

Det er ligesom andre Caso-modeller meget brugervenligt, og det har et flot og elegant design. Det er alt i alt et rigtig godt køb for dig, der søger et meget funktionelt vinkøleskab til en relativ lav pris.

Caso CS630 WineDuett 21 er et lille vinkøleskab, der byder dig tilstrækkelig med plads til din begrænsede vinsamling. Det har plads til op til 21 flasker vin. Det er klassificeret i en energiklasse B og forbruger omkring 168 kWh om året.

Det har to kølezoner, der kan indstilles til en temperatur mellem syv og atten grader samt ti og atten grader celsius. På den måde kan du opnå de bedste forhold for din elskede vinsamling derhjemme.

Støjniveauet er lidt højere end andre varianter, da det ligger på 45 dB. Vinkøleren er fritstående og har ikke indbygget UV-beskyttelse i glasdøren. Derfor er det bedst egnet til at stå i et mørkt rum såsom din kælder.

Produktspecifikationer
Generelle egenskaber:

 • Farve: Rustfrit stål
 • Kapacitet: 21 flasker vin
 • Antal kølezoner: 2
 • UV-beskyttelse: Nej
 • Antal hylder: 7
 • Lydniveau: 45 dB
 • Installation: Kun fritstående
 • Vendbar dør: Nej

Forbrug:

 • Energiklasse B
 • Årligt energiforbrug: 168 kWh/år
 • Fungerer i et rum med temperatur mellem 10 og 32 grader celsius

Mål og vægt:

 • Højde: 805 mm
 • Bredde: 345 mm
 • Dybde: 510 mm
 • Nettovægt: 20,50 kg
 • Bruttovægt: 28,00 kg

Til Butik
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *