Liebherr vinkøleskab test 2019

Er du vinelsker, og er du i besiddelse af mange gode og dyre vine, så er et vinkøleskab nærmest et alfa omega for dig.

Formålet med et vinkøleskab er at lade vinen modne i en stabil position i en korrekt temperatur. På den måde forhindrer du vinen at blive ødelagt. Her findes en perfekt kollektion af Liebherr vinkøleskabe, som du med fordel kan købe. De findes med forskellige temperature: single temperatur, 2/3 temperatur og multi-temperatur. Det kan variere, hvilket vinkøleskab som netop du har behov for.

I denne artikel får du:

 • Gennemgang af markedets bedste LiebHerr vinkøleskabe
 • Guide med gode råd til hvad du som køber skal være opmærksom på når du køber et LiebHerr vinkøleskab

Vi ved, at det nogle gange kan være svært at vide, hvilket vinkøleskab der er egnet til dit hjem, bar, restaurant eller lignende, derfor har vi her skrevet en simpel guide til at gøre din beslutning nemmere. Hvilket Liebherr vinkøleskab passer til dine behov?

I denne artikel, har vi testet LiebHerr vinkøleskabe fra Elskvin, Skousen, WhiteawayWupti og Barlife.

Hvorfor vælge et LiebHerr vinkøleskab?

Du bør overveje et vinkøleskab fra Liebherr, hvis du gerne vil opbevare dine dyre dråber under de bedste forhold og på den bedste måde. Liebherr er kendt for deres fantastiske design og store funktionalitet.

I et Liebherr vinkøleskab modnes dine vine på den rigtige måde, og det vil derfor give dig den mest komplette og unikke smagsoplevelse. Fordelene ved Liebherr vinkøleskabe er, at temperaturen bliver kontrolleret ved hjælp af sensorer. Sensorerne sørger for, at der bliver holdt en konstant temperatur, hvilket er gode forhold for en vin.

Vinkøleskabet er udstyret med et elektronisk kontrolsystem og et avanceret aircondition teknologi. De kan sættes til den konstante temperatur, som dine vine har krav på. Det kan være alt i mellem 5 og 20 plus grader.

Liebherr vinkøleskabe skaber det bedste miljø for dine vine, så de kan udvikle sig under deres favorable forhold. Og hvorfor er det, at temperaturen spiller så stor en rolle? Luftkvaliteten og den kontante temperatur i vinkøleskabene gør, at vinens smage forbliver intakt.

Vinkøleskabene fra Liebherr sikrer de bedste forhold både for kork og vin. En reguleret luftcirkulation og et fordampningssystem holder fugtighedsniveauet højt. Det rette fugtighedsniveau er ekstremt vigtigt for et vinlager. Hvis fugtighedsniveauet er lavere end 50 procent, så krymper korken, og det vil resultere i, at der vil blive tilført oxygen i vinflasken, hvilket kan ødelægge vinsmagen.

Det er også værd at fremhæve, at køleskabene ikke larmer. Deres støjniveau er på et minimum og svarer kun til en smule hviskeri på biblioteket. De er også udstyret med UV-resistent glas, så de holder skadeligt UV-lys ude. Dette forhindrer, at vinen får kontakt med skadeligt lys, da den skal opbevares i mørke.

Liebherr vinkøleskabe inkluderer altså følgende fordele:

 • Perfekt opbevaringstemperatur
 • Optimal luftkvalitet
 • Ideelt fugtighedsniveau
 • UV-beskyttelse
 • Vinen kan modnes uden fortyrrelser
 • Du opnår den perfekte vintemperatur ved smagning

De tre serier fra Liebherr

Vinkøleskabene fra Liebherr eksisterer i tre forskellige serier med forskellige rækkevidder. De tre serier er kaldt Vinidor, GrandCru og Vinothek.Vinidor findes i forskellige størrelser, mens GrandCru og Vinothek både findes i forskellige størrelser og designs. Du kan læse mere omkring de tre serier herunder.

Vinidor

Vinidor-serien kombinerer alle fordelene ved en vinopbevaring og vinkøleskabe med multitemperatur. Denne serie tilbyder to eller tre rum, som giver dine vine eller champagner en ideel temperatur.

Det tynde og rustfrie vinkøleskab passer perfekt til alle køkkener, restauranter, pub eller barer. Køleskabene giver dig et langsigtet opbevaringsrum, der er tilpasset til alle vinkollektioner. Størrelsen på vinkøleskabene i denne serie er varieret fra plads til alt mellem 38 og 211 flasker vin.

GrandCru

Den anden serie af vinkøleskabe fra Liebherr er GrandCru. GrandCru tilbyder vinkøleskabe med en single temperatur. Det er optimalt til langsigtet opbevaring. Denne serietype har forskellige størrelser på køleskabene og flere forskellige designs.

Skabenes størrelse kan variere mellem at have plads til tolv flasker og helt op til 312 flasker. GrandCru er et yderst energivenligt opbevaringsskab. På et år anvender skabet langt under halvdelen af den energi, som et normalt køleskab benytter.

Vinothek

Denne serie tilbyder både vinkøleskabe med single temperatur, som anbefales til langsigtet opbevaring samt multi-temperatur, der sikrer vinen en perfekt drikketemperatur. Vinothek har også forskellige størrelser på produkterne og flere forskellige designs.

De kan opbevare alt fra 66 til 200 flasker. Produktets døre kan fås i forskellige designs enten med et glat eller et solidt look, og dørene kan købes med enten sort eller rød ramme.

Liebherr Wkb 4212-20 001 (Bedst i test)

Liebherr-vinskab-WKb4212-20

Liebherr Wkb 4212-20 001 er kåret som bedst i test. Det er et stort vinkøleskab, der kan rumme helt op til 200 flasker vin ad gangen. Derfor er dette en type vinkøleskab, der er perfekt til din store vinsamling. Det er langt fra alle vinkøleskabe, der kan nå denne model til sokkeholderne, når det kommer til kapaciteten. Derfor er det værd at fremhæve netop Liebherr WKb 4212-20 001.

Et vinkøleskab med god plads og nem regulering

Vi har allerede nævnt, at én af fordelene ved denne model er kapaciteten. Skabspladsen er god, og du vil næppe løbe tør for plads til dine vinflasker. Derudover er brugervenligheden ved dette skab meget høj. Modellen har én kølezone, som du selv kan regulere på. Du kan sætte temperaturen mellem +5 og +20 grader.

Der findes et udvendigt display på skabet, hvor du kan regulere temperaturen. Udover at det er let at håndtere dette vinkøleskab, så har modellen et indvendigt lys, så du altid kan holde styr på lageret af dine fineste vine.

Lydløst, praktisk og aktivt

Liebherr Wkb 4212-20 001 skiller sig ud ved at være lydløst, praktisk og aktivt. Det udsender minimalt med støj, idet støjniveauet ligger på et minimum på 41 dB. Det sikrer dig, at du ikke bliver generet, hvis køleskabet står et sted, hvor du befinder dig meget. Støjniveauet er konstant, og ændres ikke ved temperaturregulering.

Skabets hylder er praktiske og fremstillet af bøgetræ. De er solide og kan uden problemer opbevare mange vinflasker. Hylderne er af høj kvalitet, og det er blandt andet en af spillerne, der gør denne model ”bedst i test”. Træhylderne er nemme at vedligeholde, og du skal derfor ikke være bekymret for, at de bliver grimme med årene.

Årsagen til at skabet er aktivter på grund af dets kulfilter. Kulfilteret holder luften renset, så du undgår eventuelle lugte, der kan påvirke vinens smag. Dermed kan du trygt opbevare dit vinlager i dette vinkøleskab.

Vinkøleskabet er også egnet til at stå i belyste rum med sollys. Der er nemlig UV-beskyttelse i glasdøren, så det sikrer, at dine gode vine ikke påvirkes.

Modellen tilbyder
 • Høj kapacitet. Opbevar op til 200 flasker vin.
 • Det er under energiklasse A.
 • Lavt støjniveau på: 41 dB(A)
 • UV-beskyttet, så solen ikke kan lide skade på dine vin.
 • Let regulering. Der er én kølezone, og den er let at regulere.

Til Butik
 

LiebHerr WKb 3212-20 001 (Bedst til prisen)

wkb3212-20

Liebherr WKb 3212-20 001 er mindre end 4212-20-modellen, men tilbyder stadig en stor kapacitet. Du kan opbevare op til 164 flasker med denne model. Liebherr har her formået at designe og udvikle et vinkøleskab med høj kvalitet og stor funktionalitet, men til en fair pris.

Prisklassen er i den mellemhøje ende, men modellen er kåret som et vinkøleskab, der er ”bedst til prisen”. Du kan herunder læse hvorfor.

Et vinkøleskab til den store vinsamling

Hvis du sidder med en stor samling af vine, men mangler et vinkøleskab, der både er stort og til at betale, så er Liebherr WKb 3212-20 001 et rigtig godt bud. Er du vinentusiast, så er du helt klar over, at dine vin skal opbevares under den korrekte temperatur, hvis du ønsker, at den beholder den perfekte smag. Selvom denne model kun tilbyder én kølezone, så er den også let at regulere på.

Du kan med det udvendige display, der sidder på skabet, følge med i hvordan temperaturen i skabet er. På den måde er du aldrig i tvivl om, hvad den aktuelle temperatur er. Desuden har du mulighed for at regulere ventilationen og luftkølingen i skabet. Det gør det muligt at skabe det bedste miljø for dine vin.

Bestselleren med kvalitet og lækre detaljer

Liebherr WKb 3212-20 001 er et af de bedst sælgende vinkøleskabe i Liebherr-kollektionen. Det er bygget af de bedste materialer og er derfor et af de mest pragtfulde eksemplarer på vinkøleskabe. Det er elegance for øjet, og det er et fritstående vinkøleskab, der vil skabe opmærksomhed hos din familie og venner. Det er de færreste, der ikke mener, at dette design er en fryd for øjnene.

Detaljegraden er der ikke blevet sparet på. Der er fire hylder, hvor du kan fordele dine vinflasker, som du ønsker. Om du så fordeler dem efter, hvornår du vil drikke dem eller hvor gamle der er, er helt op til dig selv. Belysningen i vinkøleskabet fremstiller din vinsamling på flotteste vis.

Modellen er ekstremt populær, så vi kan nærmest med sikkerhed understrege, at du ikke vil blive skuffet over dette skønne vinskab.

Modellen tilbyder
 • Stor kapacitet med plads til 164 flasker vin.
 • Energivenligt vinkøleskab i energiklasse A
 • Lavt støjniveau på 40 dB(A)
 • UV-beskyttet glasdør

Til Butik
 

LiebHerr WKEes 553-20 001

Liebherr WKEes553-20

Liebherr WKEes 553-20 001 er modsat de ovenstående skabsmodeller et mindre vinkøleskab, men det er yderst elegant og af høj kvalitet. Det er en model, der er god til dig, der ikke har behovet for at opbevare en kæmpestor vinsamling, men som gerne vil passe på de få dyre vin, du er i besiddelse af. Denne model har plads til 18 flasker, der kan fordeles på tre hylder.

Lille funktionelt vinkøleskab med stor elegance

Det er ikke alle, som har behov for store vinkøleskabe. De vinentusiaster som nyder at have et mindre, men stadig værdifuldt vinsamling, kan med fordel kigge efter denne type Liebherr vinkøleskab. Liebherr WKEes 553-20 001-modellen er lille, funktionel og elegant. Først og fremmest vil du få et vinkøleskab, som der er plads til overalt i dit hjem.

Det fylder ganske lidt, og det er praktisk, da det er meget flytbart. Det er dog værd at bemærke, at denne model ikke er fritstående og derfor skal indbygges. En oplagt mulighed er at placere det under dit køkkenbord. Trods at størrelsen ikke er det samme, som de andre vinkøleskabe, så følger der stadig de nødvendige funktioner med vinkøleskabet.

Den lille populære model

Modellen er meget populær, selvom det er et noget mindre vinkøleskab. Det er et af de mest lydsvage vinkøleskaber på markedet med et støjniveau, der holdes på 35 dB(A). Vinkøleskabet er også strømbesvarende og tilhører ligesom de andre energiklasse A. Derfor er det altså både lydsvagt og et økonomisk godt valg, da strømforbruget bliver på et minimum.

Det er et oplagt skab til dig, der gerne vil udstille en mindre vinsamling derhjemme.

Modellen tilbyder
 • Mindre vinkøleskab der kan passe ind overalt
 • Passer perfekt til en mindre vinkollektion
 • Meget lavt støjniveau
 • Flytbart, men ikke fritstående
 • UV-beskyttet
 • Energivenligt og strømbesparende

Til Butik
 

LiebHerr UWTes 1672-20 001

uwtes1672-20

LiebHerr UWTes 1672-20 001 er også et vinkøleskab, der er beregnet dig, der ikke har behov for en kæmpe kapacitet, men stadig ønsker et skab med høj kvalitet. Vinkøleskabet er i top klasse, og der tilhører hele to kølezoner med elektronisk temperaturstyring.

Denne model er også udstyret med et aktivt kulfilter, så du får det optimale klima omkring dine elskede vinflasker. Luftfugtigheden kan også justeres, så du kan passe på vinflaskerne, som betyder meget for dig.

Klassisk og rustfrit

LiebHerr UWTes er et klassisk køleskab med et rustfrit ydre. Det er designet med træhylder, der giver dig den optimale og naturlige opbevaring af din vinsamling. Det rustfrie ydre og træhylderne giver dig det helt klassiske look, som gør at den passer ind i ethvert moderne interiør.

Læs mere om den bedste serveringstemperatur til vin.

Modellen har som sagt en lille kapacitet og kan kun opbevare 34 flasker vin ad gangen. Dog tilbyder den høj kvalitet, lavt støjniveau og sikrer dig et fantastisk miljø til dine vine – både røde og hvide.

LiebHerr UWTes 1672-20 001 giver dig altså luksuriøse rammer til de dyre flasker. Designet er i top, og modellen er testet til at være i absolut verdensklasse.

Modellen tilbyder
 • Energiklasse A
 • Vendbar dør
 • Lavt støjniveau: maks 38 dB
 • Kapacitet: 34 flasker
 • Justerbar temperatur: 10-38 grader

Til Butik
 

LiebHerr WKes 653-21 001

liebherr-vinskabe-wkes653

Hvis du leder efter et vinkøleskab til et meget lille, men yders eksklusivt lager af vin, så bør du overveje LiebHerr WKes 653-21 001. Du går ikke galt i byen med denne model, hvor både kvalitet og design er i top.

Det er et af de mest solgte vinkøleskabe fra LiebHerr, og det kan blandt andet skyldes, at det netop ikke er et særlig stort skab, men at du får plads til at opbevare en lille og fin samling af vin i det helt korrekte klima.

Vinkøleskabet til din lille, eksklusive vinsamling

Dette vinkøleskab er i en klasse for sig. Dets størrelse gør det aktuelt for enhver dansker, der nyder en god drue, og som ønsker at behandle sin vinsamling med en kærlig hånd. Kapaciteten er kun på 12 flasker vin fordelt på tre hylder. Det giver et nemt overblik over din lille, eksklusive samling, og det sikrer dig, at de bliver opbevaret under optimale forhold.

Det er et vinkøleskab, der er nemt at betjene, hvor du kan justere temperaturen i et interval fra +5 til +20 grader. Også i dette vinkøleskab finder du et aktivt kulfilter og en glasdør, der er UV-beskyttet.

Det kan med fordel placeres ved køkkenbordet, på gulvet, i stuen eller et helt tredje sted. Det er småt og generer derfor ikke nogen. Det giver dit rum et elegant og eksklusivt look.

Modellen tilbyder
  • Energiklasse A+
  • Kapacitet på 12 flasker
  • Lille og flytbart
  • Rustfrit stål
  • UV-beskyttet

Til Butik
 

One thought on “Liebherr vinkøleskab test 2019

 • 15/03/2019 kl. 12:24
  Permalink

  Sikke en god gennemgang af liebherr. Jeg har i forvejen deres 4212 model og er meget tilfreds. Støjniveauet er stort set ikke eksisterende. På et enkelt tidspunkt havde jeg et problem med en af kølezonerne, men her var de hurtigt til at komme ud at fikse problemet. Deres service er virkelig god!

  Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *